Kale Ortaokulu

WEB https://kaleortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CEVHERPAŞA MAH. GÜNEŞ SK. KALE ORTAOKULU BLOK NO 2 KALE / DENİZLİ
VİZYON : “Araştıran, sorgulayan, tartışan ve bilimsel düşünebilen, öğrenmenin temel ihtiyaç olarak kabul edildiği, hazır değil, üretime katılan bilginin, belletmeye değil, ilgi uyandırmaya ve düşündürmeye dayalı bilginin verildiği, bireysel değil, grup çalışmalarına önem verildiği bir eğitimi, günümüz koşullarına uygun alanlarla donatılmış bir okulda, , etkin veli-okul işbirliği ile, sosyal ve sportif etkinliklerin öğrenci ihtiyaçlarına göre planlanıp yapıldığı, fiziki olarak, iyi bir eğitim ortamında gerçekleştirmek ve okulumuzu çevrede en çok tercih edilen okulu yapmak istiyoruz.”
MİSYON : İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi insanlar yetiştirmek,
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama: 08:30 Bitiş : 15:00
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezinde olup Denizli´ye uzaklık 70 km dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :